Kezdőlap KÉK HÍREK

Sok dolga volt a rendőrség munkatársainak a hétvégén

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

Győr-Moson-Sopron vármegye útjain az elmúlt 72 órában összesen 20 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül egy halállal, három súlyos, hat könnyű sérülésekkel és tíz anyagi kárral végződött.

 

A police.hu szerint egy 18 éves fiatalember közlekedett segédmotoros kerékpárjával Sopronban, a Virágvölgyi úton 2023. augusztus 12-én 0 óra 45 perckor. A jármű sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, és egy balra ívelő kanyarulatban nekiütközött az út melletti szegélynek, a sofőr elvesztette egyensúlyát, és egy betonkábelnek ütközött. A balesetben a motor vezetőjét a mentőszolgálat súlyos sérülésekkel szállította kórházba.

Sokorópátkán, a Kossuth Lajos utcában személygépkocsival haladt egy 24 éves helyi férfi 2023. augusztus 12-én 3 óra körül, amikor – vélhetően ittasságából kifolyólag – az útpadkára hajtott, majd elveszítette uralmát a járműve felett, és egy ház kapubejárójához vezető hídnak ütközött. Ezt követően továbbsodródott, és egy szomszédos ház kapuját kidöntve az autóval az oldalára borulva állt meg. A balesetben a sofőr megsérült, és szintén kórházba került.

Egy szlovák honosságú személygépkocsival közlekedett 2023. augusztus 13-án 21 óra 25 perckor egy 43 éves férfi a 85-ös főútvonalon. Sávváltásba kezdett, azonban nem vette észre, hogy közben mellé hajtott egy másik személyautó, amelynek nekiütközött. Az eset során a szlovák felségjelzésű jármű vezetője megsérült, a mentők kórházba vitték.

A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

 

Forrás: police.hu