Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Sok havat és csúszós utakat hozhat a Mikulás, óvatosságra int a Győr-Szol

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú veszélyjelzést adott ki 2023. december 6-ára, szerdára Győr-Moson-Sopron vármegye területére, mivel akár az öt centimétert meghaladó havazás várható.

 

Jelentős havazás, valamint fagypont körüli hőmérséklet esetén a parkolóházak bejáratainál, le- és felhajtó rámpáinál, valamint nyitott tetőszintjein fokozott csúszásveszélyre kell készülni. Elővigyázatossági okokból a Győr-Szol Zrt. a kezelésében lévő az Árpád és a Vásárcsarnok parkolóház nyitott tetőszintjeit lezárta, ezeket a területeket az autósok átmenetileg nem vehetik igénybe.

A Dr. Petz Lajos parkolóház nyitott felső szintje egylőre nyitva marad, síkosságmentesítését az üzemeltető a rendelkezésre álló takarítási kapacitással továbbra is igyekszik biztosítani.

A Győr-Szol Zrt. mindent megtesz, hogy a parkolóházak nyitott tetőszintjei mielőbb úja használhatók legyenek. A szolgáltató nyomatékosan kéri az autósokat, hogy a parkolóházakat csak hómentes, letakarított járművel vegyék igénybe.