Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Sorok álltak a győri egyetem standjánál

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rengeteg fiatalt vonzott a győri Széchenyi István Egyetem standja a budapesti Hungexpo területén megrendezett Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. 

Az érdeklődők első kézből kaphattak hiteles információkat a szakokról, a kollégiumi lehetőségekről, a hallgatói életről. A jelentkezők nemcsak a minőségi győri, hanem a mosonmagyaróvári mezőgazdasági, élelmiszertechnológiai képzések közül is választhatnak, és a ZalaZONE járműipari tesztpálya által kínált egyedülálló lehetőségekkel is élhetnek. 

A standon már az első napon sorban álltak és egymást váltották az érdeklődők, akik nagy figyelemmel hallgatták a tájékoztatókat, és többen jelezték, hogy továbbtanulásuk célkeresztjében a Széchenyi István Egyetem áll, közölte az intézmény.

Emlékeztettek arra, hogy a kilenc kar valamelyikén végzett hallgatók több mint fele már az oklevél megszerzésének pillanatában rendelkezik munkahellyel, és 95 százalékuk az egyetem elvégzését követő hat hónapon belül elhelyezkedik. A végzősök visszajelzései is azt mutatják, hogy a Széchenyin tanulni jó, hiszen több mint 80 százalékuk újra ezen az egyetemen szerezné meg diplomáját.

Aki lemaradt, január 17-én a Széchenyi István Egyetem nyílt napján is tájékozódhat a lehetőségekről.

Fotó: Széchenyi István Egyetem