Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Gazdaság

Szaloncukrokat vont ki a forgalomból a NÉBIH

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Azonnali hatállyal visszahívott a forgalomból háromféle Nyírfacukor szaloncukrot és egy desszertválogatást a Lissé Édességgyár Kft., minőségmegőrzési időn belüli termékromlás miatt.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket ne fogyasszák el.

Nyírfacukor Mákos krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukor, 170 g, minőségmegőrzési idő: 2024.03.27.

Nyírfacukor Pisztáciás krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukor, 170 g, minőségmegőrzési idő: 2024.04.09.

Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Rumos ízű trüffel krémmel és Homoktövis ízű krémmel töltött szaloncukor étcsokoládéval, 160 g, minőségmegőrzési idő: 2024.03.25.

Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Éttrüffelkrémmel és Ír krémlikőr ízű alkoholos krémmel töltött desszert, 160 g, minőségmegőrzési idő: 2024.03.25.

Az érintett termékeket a vásárlás helyén visszaveszik.

A gyártó weboldalán tájékoztatta a vásárlókat a termékvisszahívásról, mint írják, élelmiszerbiztonsági szempontból a cég azonnali hatállyal visszahívja ezen termékeit az üzletek polcairól, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva.

 

Kép: NÉBIH