Kezdőlap GYŐR Győr - Kultúra

Személyesen is lehet intézni a színházjegyek visszaváltását

Június 2-től személyesen is visszalehet váltani az elmaradt előadások jegyeit a Győri Nemzeti Színház jegypénztárában.

Az elmaradt előadásokra váltott jegyek visszatérítését a 2020. május 20-ig online kitöltött nyilatkozatok alapján az Interticket Kft. megkezdte. A online jegyek visszaváltása automatikusan történik. A folyamat lezárásáig a Szinház a nézők szíves türelmüket kéri.

A Színház köszönetét fejezi ki, hogy többen csatlakoztak a #neváltsvisszajegyet szolidaritási akcióhoz, támogatva ezzel a Színházat és művészeit.

2020. június 02-tól lehetőség nyílik a Győri Nemzeti Színház jegypénztárában vásárolt jegyek személyes visszaváltására: keddtől péntekig 9.00-15.00-ig. A járványügyi előírások betartását kérik mindenkitől, szájmaszk viselése belépéskor kötelező!

A Színház azt kér, akinek lehetősége van, támogassa a társulatot az elmaradt előadásokra vásárolt színházjegyek árának felajánlásával. Erre a Színház jegypénztáránál kihelyezett nyilatkozatok kitöltésével van lehetőség.

Az elmaradt bérletes előadások pótlásáról, a bérletújítási időszakról és bérletekkel kapcsolatos egyéb információkról az újranyitásra vonatkozó szabályok ismeretében tájékoztatják a nézőket.