Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Szombaton indul a fenyőfa árusítás a piactereken

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Győr-Szol piacterein december 10-én kezdődik a fenyőárusítás. A kereskedők nagyrészt Zala, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeznek.

A Tarcsay utcai parkolóban, a belváros piac régi helyén 12 árus kínálja megvételre többféle méretben a szebbnél szebb fenyőket. A szolgáltató felhívja az autósok figyelmét, hogy december 10-től a fenyőárusítás miatt az itt található parkolóban kevesebb beállóhelyet vehetnek igénybe, a parkolási lehetőség korlátozott.

A vásárcsarnoknál 7 fenyőkereskedő kínálatából válogathatnak a vevők. A vásárcsarnoknál reggel 6 órától 16 óráig, a Tarcsay úton naponta 8 és 19 óra között értékesítik a fenyőket. A vásárlók emellett a virágpiacon is találnak fenyőárust.

Karácsonyi lázban a Vásárcsarnok is 

A vásárcsarnok december 11-én és december 18-án, azaz ezüst- és aranyvasárnap a szokásosnál egy órával hosszabban, dél 12-ig tart nyitva, és december 19-én rendhagyó módon hétfőn is várja a vásárlókat. December 24-én reggel 6 órától 11 óráig vásárolhatnak a csarnokban.

A Dunakapu téren a szokásos szerdai és szombati napokon van kereskedés reggel 6 órától 13 óráig az adventi időszakban is.