Szórakozásból verekedés

Szórakozásból verekedés
Szórakozásból verekedés

A győri nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Győri Rendőrkapitányság egy 2019. március 14-én történt verekedés kapcsán. Az eset Győrben, egy egyetemisták által is kedvelt szórakozóhely bejáratánál történt. Egy fiatalember került szóváltásba egy kortársával, majd szó szót követett és a végén több esetben ököllel megütötte vitapartnere fejét. Ezt követően a helyszínről elment, a szórakozóhely biztonsági szolgálata pedig értesítette a rendőröket.  A sérültet a mentők kórházba vitték, ahol kiderült, hogy a fiatalnak eltörött az orrcsontja.

A nyomozók a tanúkutatás és az információk begyűjtése után már részletes személyleírással rendelkeztek a feltételezett elkövetőről. A nyomozás során sajtófelhívást is közzétettek a férfiról, amelyben kérték a lakosságot, hogy aki információval rendelkezik a támadóról, az jelentkezzen a rendőrségen.

Ezt a közleményt olvasta később maga a verekedő is, aki amikor felismerte önmagát, úgy döntött, hogy önként jelentkezik a rendőrségen. Kihallgatása során teljes körű beismerő vallomást tett, viselkedését ittas állapotával magyarázta.

A nyomozók az eljárást lefolytatták és a napokban befejezték az ügy vizsgálatát. 

Forrás: www.police.hu

Hírszerkesztő