Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Távozik a Győr+ Médiától Knézy Jenő

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Négy év után távozik a Győr+ Média éléről Knézy Jenő. A Győr+ vezetőjének közleményét változtatás nélkül közöljük: 

Négy év után távozom a Győr + Médiától!

2020-ban, a győri munkám kezdetén még nem ismertem szinte senkit a városban, talán ezért is esett rám a választás, hogy külső szemmel, szakmai oldalát nézve egy ekkora kihívásnak, én irányítsam a helyi médiát.

Aki ismer engem, az tudja, hogy nagyon tudok lelkesedni feladatokért és olyankor semmi sem számít, elmegyek a falig. Most viszont az Élettől kaptam egy jelzést, mert olyan széles körű területen mozogtam és annyi feladatom volt, ami már az egészségem rovására mehet. Magyarul, sok volt ez már együtt és a szervezetem jelzett, hogy muszáj lesz lassítani, ezt nem lehet tovább így csinálni.

Az elmúlt években, a környezetemben sajnos több tragikusan intő példát láttam ahhoz, hogy tudjam: ha ugyanazokat a jeleket vélem látni magam körül, akkor én másképpen fogok cselekedni.

Ezért is hoztam meg nehéz szívvel ezt a döntést. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért és a rengeteg tapasztalatért, azért a sok támogatásért, amit kaptam! 

A város vezetőivel, élükön Dr. Dézsi Csaba András polgármester úrral és a kiváló munkatársaimmal közösen egy olyan Médiacentrumot működtettünk és fejlesztettünk tovább, amire mindannyian büszkék lehetünk, és amelyet felemelt fejjel adhatok át az utódomnak!

Nektek, a Munkatársaimnak köszönöm leginkább ezt a közös utazást!
Knézy Jenő