Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Teltházas a jubileumi víztoronylátogatás

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megtelt a jubileumi víztorony-látogatásra regisztrálható létszám, de senki se csüggedjen, a víztorony körüli egyéb programok regisztráció nélkül is látogathatóak. – tajékoztat honlapján a Pannon Víz zrt.

Június 1-én, szombaton ismét megnyitja kapuit Győrben a szabadhegyi hegytetőn álló impozáns mérnöki alkotás, városunk ötödik víztornya. Akik időben regisztráltak, azoknak lehetősége nyílik arra, hogy 237 lépcsőfokot megmászva, 43 méter magasról megcsodálják a környéket. Mint írják, tiszta időben látni lehet a Vértes, a Kőris hegy, valamint a Pozsony környéki hegyeket, sőt Alsó-Ausztria legmagasabb hegycsúcsát, a Schneeberg-et is. Győr felé fordulva a város csodálatos panorámája tárul a látogatók elé, fentről látható egyebek mellett a Püspökvár, a Székesegyház, a Városháza, a Színház és a többi győri víztorony is.

A helyszínen 9 és 16 óra között különféle programok, játékok is várják a látogatókat és a résztvevők között minden órában értékes ajándékcsomagot sorsolnak ki!

Kép forrás: Pannon-Víz Zrt