Az akciót a Magyar Turizmus Zrt. 2006-ban indította el a Bor és Gasztronómia évében, a Nagy Ízutazás eseménysorozat részeként. Az akció sikerét jelzi, hogy tavaly csaknem 1100 étterem csatlakozott országszerte a kezdeményezéshez, és mintegy 180.000 vendég ?torkoskodott".
Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, akik vállalják, hogy február 26-án egész nap 'a la carte' kínálatukból 50%-os kedvezményt biztosítanak.
Cikkünk frissítése óta eltelt 16 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Nem indul nemzetközi kupában a Győr női kosárlabdacsapata
Kihagyja a következő nemzetközi szezont a SERCO UNI Győr női kosárlabdacsapata. A Rába-partiak legutóbb a bajnoki negyedik helyük mellett ezüstérmet nyertek a Magyar Kupában, az...