Az akciót a Magyar Turizmus Zrt. 2006-ban indította el a Bor és Gasztronómia évében, a Nagy Ízutazás eseménysorozat részeként. Az akció sikerét jelzi, hogy tavaly csaknem 1100 étterem csatlakozott országszerte a kezdeményezéshez, és mintegy 180.000 vendég ?torkoskodott".
Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, akik vállalják, hogy február 26-án egész nap 'a la carte' kínálatukból 50%-os kedvezményt biztosítanak.
Cikkünk frissítése óta eltelt 17 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Újabb béketerv
Az Egyesült Államok új béketervének egyik kulcseleme, hogy befagyasztanák a jelenlegi frontvonalakat Ukrajnában, vagyis a harcok jelenlegi állása hosszabb távon rögzülne. A javaslat értelmében...






