Új adat: 187-re nőtt a fertőzöttek száma

Koronavírus rendkívüli

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 187-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Tivábbra is a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, azaz közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat. Mind a 20 új beazonosított fertőzött magyar állampolgár.

A második egymás utáni napon csökkent a halottak és az új betegek száma Olaszországban. A szombati csaknem 800-hoz képest vasárnap 651, hétfőn pedig 602 halálos áldozatról számoltak be a hatóságok. Velük együtt összesen csaknem 6100-an vesztették életüket a járvány kezdete óta. Közben az olasz gyógyszerügynökség bejelentette, hogy keddtől megkezdik egy Japánban használt influenza-vakcina kísérleti alkalmazását.

Az Oxygen Media egyik alapító tagja, hivatalosan programigazgató, de lelkében sokkal inkább sportriporter, kommentátor és úti filmek operatőr-rendezője - no meg ha nagy ritkán mikrofonhoz engedik a Rádió1 egyik hírolvasó meteorológusa.