Újabb beruházás az Ipari Parkban

Újabb beruházás az Ipari Parkban
Újabb beruházás az Ipari Parkban

A Kft. fő tevékenysége a fémmegmunkálás. Precíziós gépalkatrészeket készítenek és javítanak, elsősorban a járműipar részére. Telephelyük nem engedte meg a kapacitás, illetve termékeik körének bővítését. Projektjük célja, hogy a telephelyfejlesztésen keresztül piaci helyzetüket megerősítsék, így a jelenlegi hat munkahely megőrzésén túl három újabbat tudtak teremteni.

 

A Győri Ipari Parkban 2275 m2-es telken építették ki a kétszintes csarnokot, hozzá 11 db parkolót, járdát és utat. Az épület alapterülete több mint 900 m2, ennek nagyrész a csarnok, kisebb részén a raktár, az irodák, a mosdók kaptak helyet. Felülvilágító, nyitható ablakok alkalmazása, valamint energiatakarékos fénycsövek biztosítják a világítási költségek csökkentését. A csarnok szendvicspanelekkel szigetelt, fűthető, az irodák klimatizáltak.

 

A közel 144 millió forintos összköltségű projekt október végén nyert támogatást, erről a Támogatási Szerződés december közepén került aláírásra. Az építkezést korábban, 2009 tavaszán kezdődött.