Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Újabb látogatási korlátozások léptek életben a győri kórházban

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Külön osztályon helyezik el már a Covid-pozitív betegeket a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban. Ezen a részlegen a betegek nem látogathatók, de a többi osztályon is legfeljebb fél óráig lehetnek bent a hozzátartozók.

A kórház közleményében a következő áll:

 

„Intézményünk a Covid-19 okozta megbetegedések számának emelkedése miatt 2023.10.27-től határozatlan időre látogatási korlátozást vezet be az alábbiak szerint:

A Covid pozitív betegek ellátására Intézményünk C1/II. emeletén, külön osztályt nyitottunk, ahol látogatási tilalmat vezetünk be.

Intézményünk Ápolási Osztályán Covid-19 megbetegedés okozta halmozódás miatt, 2023.10.18-tól határozatlan ideig, látogatási tilalom van érvényben.

A többi fekvőbeteg ellátó osztályon a Covid fertőzések terjedésének megelőzése érdekében a látogatási időtartamot a 14.00-15.30-as idősávban 30 perce korlátozzuk. Egy páciens legfeljebb két látogatót fogadhat naponta, tehát vagy egy látogató tartózkodhat bent fél órát vagy 2 látogató 15-15 percet.