Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el. 

Várják a tűzoltók jelentkezését! 

Küzdeni, határokat átlépni, erőt próbálni, kihívást teljesíteni, megszakadni, sikert aratni, együtt szenvedni, együtt örülni…

„A lényeg: megnyíltak a legerősebb tűzoltók versenyének jelentkezési felületei”

– hívja fel rá a figyelmet közösségi oldalán a szervezet. 

A „TFA-FCC HUNGARY-Szombathely”, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóverseny nemcsak magyar, hanem nemzetközi viszonylatban is igazi megméretés a tűzoltók körében. Állóképesség, kitartás és koncentráció is kell ahhoz, hogy a sportolók teljes védőfelszerelésben, időkeretek között teljesítsék a speciális versenypályát. A tavalyi évhez hasonlóan a nemzetközi viadal helyszíne ismét a szombathelyi Fő tér lesz, ahol valóságos akadálypályán mutathatják be az indulók, hogy mire is képesek.

A versenyre nők és férfiak egyaránt jelentkezhetnek, legyen szó hivatásos, önkormányzati, létesítményi és önkéntes tűzoltókról. 

A versenyt idén is gazdag kísérőprogramokkal teszik színesebbé a szervezők. Szakmai bemutatókkal, családi és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. 

(forrás, fotó: katasztrofavedelem.hu)