Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Vasárnap akart menni a hulladékudvarba? Ne tegye!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem üzemelnek most vasárnap, június 16-án a GYHG üzemeltetésében lévő győri és vidéki hulladékudvarok – közölte honlapján a szolgáltató.

Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (GYHG) e hét vasárnapján tartja családi napját, mint írják, „a cégnél nagyon odafigyelnek a munkatársakra, a lehető legjobb anyagi juttatások mellett közösségépítő programokat is szerveznek.”

Ez miránk, ügyfelekre nézve azt jelenti, hogy vasárnap mindegyik győri és vidéki hulladékudvar zárva tart, hogy a vasárnaponként teljes állományban dolgozó hulladékudvaros munkatársak is részt vehessenek a napon.

„Az év 365 napján folyamatos üzemben teljes erőbedobással dolgozunk Győr tisztaságáért. A karácsony, az újév vagy a húsvét helyett a GYHG-nál egyetlen ünnepnap van, ez pedig a családi nap, ahol szeretnénk, hogy minél többen részt tudjanak venni” – ismertette Nagy Csaba a GYHG ügyvezetője, aki a munkatársak nevében megköszöni a lakosság megértését.