Zárt kapuk mögött rendezik a felkészülési meccseket

A Győri Audi ETO KC felkészülési időszakának hazai mérkőzései az MTK elleni találkozóhoz hasonlóan nem lesznek látogathatóak. Bővült viszont egy mérkőzéssel a felkészülési menetrend.

Gőzerővel zajlik a Győri Audi ETO KC felkészülése az új szezonra. Danyi Gábor csapata már túl is van az első hazai felkészülési mérkőzésen. Az MTK elleni győzelmet követően a Ferencváros ellen lépnek pályára a lányok; a találkozót nézők nélkül rendezik csakúgy, mint a többi hazai edzőmeccset.

„Sajnos nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezzük meg a többi felkészülési mérkőzést is. Számos körülményt vettünk figyelembe a döntés meghozatala előtt. Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora érdeklődés övezi legnagyobb hazai ellenfelünk, a Ferencváros elleni találkozót, de jelen pillanatban azt látjuk a legjobb döntésnek, ha nem nyitjuk meg kapuinkat. Az eddigiekhez képest egy mérkőzéssel bővül a bajnokság megkezdése előtti időszak, a Vác látogat el hozzánk augusztus 25-én. Örömünkre szolgál, hogy élő tévéközvetítéssel kerül műsorra két mérkőzésünk is, az imént említett Vác elleni és az azt megelőző, szintén hazai, Siófok elleni találkozónk. A többi hazai – a Ferencváros és a rákövetkező hét keddi Mosonmagyaróvári – mérkőzést pedig online adjuk majd a klub hivatalos YouTube oldalán. Ezúton is köszönjük szurkolóink türelmét és megértését. Azt kívánom, hogy ősszel személyesen is találkozhassunk a bajnoki mérkőzések alkalmával!  – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba klubelnök.

 

A Győri Audi ETO KC felkészülési programja:

  1. augusztus 14. 16:00 Győri Audi ETO KC – FTC Rail-Cargo Hungária (élő online)
  2. augusztus 18. 17:00 Győri Audi ETO KC – Mosonmagyaróvár (élő online)
  3. augusztus 21. 16:00 Győri Audi ETO KC – Siófok (élő Sport1 TV)
  4. augusztus 25. 17:00 Győri Audi ETO KC – Vác (élő Sport1 TV)
  5. augusztus 28. 17:00 FTC Rail-Cargo Hungária – Győri Audi ETO KC

Híradó főszerkesztő, riporter