Kezdőlap KÉK HÍREK

41 éves férfi erőszakolta meg

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A vádirat szerint a 41 éves férfi a szexuális erőszakot egy ittas állapota miatt védekezésre képtelen nő sérelmére követte el.

A hölgy tavaly ősszel a hajnali órákban egy győri körforgalomban tért magához hiányos öltözetben. A Győri Járási Ügyészség vádirat szerint a nő sokkos állapotba került és nem elmékezett rá, hogy mi történt vele. Ruháit utólag találták meg egy panzióban, értéktárgyai a Rába folyó partján maradtak.

A rendelkezésre álló szakértői vélemények eredményei szexuális erőszakra utaltak, a biológiai anyagmaradványok az elkövető személyét azonosíthatóvá tették. Az ügyészség a többszörös visszaesőnek minősülő elkövetőt védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolja.

A vele szemben kiszabható büntetés két évtől tizenkét évig terjedő szabadságvesztés. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.