A Dana Incorporated a mai napon (Magyarország, Győr, 2022. január 24.) bejelentette, hogy a vállalat elnyerte a Top Munkáltató, a Top Employer 2022 minősítést világszerte 10 országban, továbbá az európai régiója együttesen érdemelte ki az elismerést. A Top Employer intézmény által kiadott rangos díj a vállalatok kivételes HR stratégiáját díjazza, úgy, mint a sokszínűség, befogadás, a munkakörnyezet, tehetségmenedzsment, képzés, valamint a fenntarthatóság és a jólét biztosítása.

A Dana Belgiumban, Kínában, Magyarországon, Indiában, Olaszországban, Litvániában, Hollandiában, Svájcban, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban működő tevékenységeit díjazták Top Munkáltató kitüntetéssel, köszönhetően emberközpontú gyakorlatainak, melyet munkavállalói számára teremt. Emellett, mivel a vállalat számos európai telephelye is külön elismerésben részesült, így az európai régió Top munkáltatójának is választották együttesen.

Ezen felül a vállalat további elismeréseket szerzett számos más országokban, mint Brazília, Kanada vagy Mexikó. 

A Dana Hungary Kft. vezetősége a Top Munkáltató 2022 díjjal

“A Danánál a kultúra nagyon mélyre hat. Értékelünk másokat azáltal, hogy befogadó légkört teremtünk, ezzel támogatva munkatársainkat. Ünnepeljük a sokszínűséget, tisztelettel bánunk egymással, és minden tevékenységünk középpontja a biztonság és az integritás” – mondta Alun Griffiths, a Dana európai HR folyamatokért felelős igazgatója. Azon országokban, ahol a Dana jelen van, csaknem felében kiérdemelte a Top Munkáltató elismerést, amely rávilágít erre a kultúrára, valamint a minőség és kiválóság központú szemléletünkre, egy olyan vállalaton belül, amely a teljes járműipari piacon jelen van.” 

A Dana Incorporatedről

A Dana vezető szerepet tölt be a rendkívül hatékony meghajtási és energiagazdálkodási megoldások tervezésében, amelyek járművek és gépek meghajtásában nyújt segítséget a teljes járműipari piacon. A vállalat a fenntartható fejlődését formálja a hagyományos és tiszta energia megoldások révén, amelyek szinte kivétel nélkül minden járműgyártó számára segítséget nyújt: meghajtási és mozgásrendszerekkel, elektrodinamikus technológiákkal, beleértve a szoftvereket és vezérlőket, valamint hőmenedzsmenttel, tömítési és digitális megoldásokkal.

Az Egyesült Államokbeli, Ohio államban található Maumee központú vállalat 2020-as árbevétele 7.1 milliárd dollár volt, amely összesen 38 000 munkavállalót foglalkoztat 33 országban, világszerte 6 kontinensen. Az 1904-ben alapított Danát a Newsweek a “2022-es év Legfelelősebb Amerikai Vállalatai” közé sorolta a fenntarthatóságra és társadalmi felelősségvállalásra helyezett hangsúlynak köszönhetően. A vállalatot egy olyan nagy teljesítményű kultúra vezérli, amely mások megbecsülésére, az innovációra, a felelősségteljes növekedésre és a közös győzelemre összpontosít világszinten is elismert munkaadóként.

További információk: www.dana.com

(x)