Legalábbis a visszajelzések szerint. Mutatjuk őket!  Számtalan élmény, adrenalin és felhőtlen szórakozás. No és kicsit a komfortzóna feszetegetése.

FASOURI WATERMANIA – LIMMASOL, CIPRUS

Hatalmas hullámmedence, extrém csúszdák, sodrófolyósó, valamint vízi mászófal és akadálypálya várja a családokat
100 000 négyzetméteren. A díjnyertses élménybirtok  a sziget legnagyobb víziparkja.

Csak néhány csalogató: fekete lyuk,  kamikaze csúszda. A kevésbé bátraknak pedig ott van a lusta folyó, ahol lebeghetsz vagy hajókázhatsz. A masszázsszalonban kényeztetik a vendégeket, például halpedikűr kipróbálására is lehetőség van. 

SIAM PARK-TENERIFE, SPANYOLORSZÁG

Ez is bekerült a világ legjobbjai közé. Ez a hely hetedik éve nyerte el a TripAdvisor legjobb vízipark díját. A látványos thai építészet által ihletett egyedi hátterek, a titáni paloták, és egy impozáns sárkány, aki az egyik csúszdát őrzi, a park fő attrakciói.

25 épülettel, medencével, csúszdával, étteremmel és sok más látnivalóval büszkélkedhet. Érdemes kipróbálni a 28 méter hosszú Tower of Power csúszdát, amely egy cápákkal és rájákkal teli akváriumon viszi át a versenyzőket, és akár a 80 km/órás sebességet is elérheti.  

ETNALAND-SZICÍLIA, OLASZORSZÁG

Dél-Olaszország legnagyobb vidámparkja. 8500 négyzetméternyi úszómedencét rejt magában.

A Stukas a park legmeredekebb extrém csúszdája, a Colosseum attrakció a híres aréna formáját utánozva hozza el Róma egy kis szegletét, a Rafting River sziklás kalandra hív. A napot a krokodil, a sárkány, a dinoszaurusz és a dzsungel vízitúrák teszik még izgalmasabbá.  

(fotó: internet)