Az Eatrend Magyarországnak célkitűzése, hogy egészséges és tápláló ételekkel lássa el a gyermekeket az iskolaidő alatt és szünidőben is.

Az idei tanévben is számos módon segítették az intézményeket és a gyerekeket, mely mutatja, hogy nem csak gyermekétkeztetőként vannak jelen, hanem igazán szívén viselik a diákok életét. A tavalyi nyári szünet alatt is konyha- és ebédlőfelújításokat hajtottak végre, hogy minőségi munkakörnyezetben dolgozzanak a kollégák, és a diákok is egy modern, tágas környezetbe térhessenek vissza.


Az Eatrend cég együttműködik minden általuk ellátott iskolával, és így idén is kiosztották a Jó tanuló, jó sportoló Eatrend-díjakat.  Ennek az a folyamata, hogy az intézményvezető megnevezhet egy diákot, aki a díj kritériumainak megfelel, az ő részére sportszerutalványt vásárol a cég, melyet a tanévzárón kapnak meg a gyerekek.
A tavaszi ovis konyhalátogatás programsorozat is nagyon sikeres volt, országos szinten 44 óvoda több mint 1.600 óvodása nézhette meg a főzőkonyhák felszereltségét, a nagy kiszerelésű alapanyagokat, a 300 literes üstöket, óriási fakanalakat. Hogy az ovisok se maradjanak ajándék és verseny nélkül, egy olyan kihívást rendeztek, amit a kreativitás alapján díjaztak. Idén a jelmezversenyen osztottak ki könyvutalványt. A versenyen azok a kicsik vehettek részt, akik valamilyen ételnek öltöztek – a legnépszerűbb jelmezek a popcorn, sült krumpli és kukorica voltak.

Mind az iskolások, mind pedig az óvodások kiemelt ajándékcsomagot kaptak Mikulásra, húsvétra és gyereknapra; ez utóbbira minden győri kisgyerek többek között egy strandlabdát kapott. Mindig is az ötletességen volt a hangsúly, így korábban összecsukható ananászos bevásárlótáskát vagy frizbit is találtak a gyerekek a csomagokban, de mappát vagy fényvisszaverő kulcstartót is rejtettek már a batyuk.

Az Eatrend Magyarország győri főzőkonyhái a szünidő alatt sem pihennek! Több mint 30 tábor több száz résztvevőjére készítik az ételeket, illetve a limonádés standdal is találkozhatnak a városban járókelők: több helyszínen is ingyenes limonádéval kínálják majd a forróságban megszomjazókat. Gasztronómiai csapatuk a klasszikus limonádé hűsítő erejére esküszik, melynek összetevői: citromlé, narancslé, mentalevél, cukor és víz. 


Az Eatrend hisz benne, hogy a minőségi étkezéssel lehetőség van aktívan hozzájárulni a felnövekvő generációk egészséges fejlődéséhez.
Az igazi sikerélmény számukra az, ha az ebédlőből a kicsik és a nagyok egyaránt elégedetten távoznak, hiszen egy finom étkezés megalapozza az egész nap sikerét. Most a feltöltődésé, önfeledt játéké a főszerep, de szeptembertől ismét finom, egészséges falatokkal vár mindenkit az Eatrend csapata!

Kellemes nyarat kíván az Eatrend Magyarország!
 (X)