Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Őszintén szólva, megértjük, hogy az internet népe sem érti, mégis milyen ragadozó haraphatott ketté egy cápát.
 

Egészen megdöbbentő felvételek kerültek nyilvánosságra: egy félbevágott cápát sodort partra a víz, mely felveti a kérdést, hogy vajon milyen ragadozó élhet vizeinkben, mely képes kettéharapni egy cápát is.
A fotót egy Reddit-fehasználó posztolta, aki joggal érezte magát sokkosan, hiszen a videón is látszik, hogy a cápa fele szó szerint hiányzik.

A cápa maradványát a kanadai Oak Islanden látta partra sodródni a felhasználó, majd felöltötte a tetemről készült fotót annak reményében, hogy valaki meg tudja válaszolni azt az égető kérdést, mégis mi történhetett szegény állattal.
Több felhasználó is jelezte a poszt alatt, hogy kizárható a hajóbaleset, hiszen a tetemen semmi jele nem látszik annak, hogy egy hajóval ütközött volna, mely leszakította volna teste másik felét.
Sokan persze viccesre vették a figurát, ám a többség szerint egy gigantikus cápa állhatott a vérengzés mögött, mivel a képen látható cápa feltehetőleg egy atlanti hegyesorrú cápa, mely jellemzően kisebb méretű, mint az általunk ismert cápák.
Nem sokkal azután, hogy felkerült Redditre a félbevágott cápa fotója, egy halászcsoport rémisztő felfedezést tett a New Jersey állambeli Sea Isle City partjaitól alig egy kilométerre: egy gigantikus fehér cápa körözött hajójuk körül.