Egy háznál, épületnél ahhoz, hogy kényelmes és komfortos érzést kapjunk, nagyon fontos a jól megtervezett, megépített épületgépészet.

 

Az Energia Mentők csapata családi házak, lakások, ipari és közületi munkákon dolgozik, lehet szó új építéséről, felújításról vagy karbantartásról.

A cég nem egyszerűen csak gépészettel foglalkozik, hanem élettel tölti meg az épületeket.

Csaknem 20 év tapasztalatával méltán használják a HŐSZIVATTYÚ SPECIALISTA jelzőt.

Fő tevékenységükké vált az évek folyamán a hőszivattyús rendszerek telepítése, forgalmazása és üzemeltetése.

A jogszabályi előírások és trendek alapján ma már egy épület gépészet tervezésénél, megvalósításnál a hőszivattyús rendszert szinte ki sem lehet hagyni.

Egy jól működő ház gépészete olyan terület, aminek úgy kell dolgoznia, hogy a felhasználó számára láthatatlan legyen.Ez olyan mint az emberi test, ha minden jól működik belül akkor jól érezzük magunkat.

Egy épületnél is csak hibás működés esetén vesszük észre a problémát. Az Energia Mentők törekszik arra, hogy minden felmerülő meghibásodást, rendellenes működést a lehető legjobban kezeljen, hogy az ügyfél elégedett legyen.

Amikor Magyarországon elkezdték a hőszivattyúk bevezetését, több neves hőszivattyú gyártó cég gépeit elsőként telepítették, itt tapasztalhatták meg a rendszerek sajátosságait.

Ezzel a csaknem két évtizedes tapasztalattal sikerül mára elérniük, hogy az általuk épített rendszerek minősége, könnyen kezelhetősége, letisztultsága élettel tölti meg az épületeket.

A hőszivattyúkon kívül még foglalkoznak légtechnikával, csőszereléssel, víz-gáz-fűtésszereléssel, földmunkával-tereprendezéssel, okos-otthon telepítéssel és forgalmazással is.

Ha a cél, hogy otthona láthatatlanul szolgálja a kényelmét, és csak a feltöltődésre koncentrálhasson, akkor válassza az Energiamentőket!

 

Energia Mentők Kft.

9081 Győrújbarát, Fő utca 144.

+36-20-324-3582

info@energiamentok.hu

Facebook

www.energiamentok.com

(X)