A Lesznyevszkij űrvállalkozás nem viccel! A Space Entertainment Enterprise (S.E.E) bejelentette, hogy 2024 decemberében már meg is nyílna az az űrállomás, amely egy sportarénát és egy filmforgatásra alkalmas stúdiót is rejtene.

Az SEE-1 néven futó projekt kreatívipari befogadóhelyként működne, tehát nem csak eseményeket fogadna be, de helyet adna tévés, vagy zenei produkciók alkotóinak is. Az állomást alkalmassá tennék előkészítésre, forgatásra és élő streamelésre is.

Az SEE saját tartalmai gyártása mellett más produkciók számára is bérbe adná az űrállomást. 
Az állomás felépítéséért az Axiom Space felel. Az SEE-1 modulja a Nemzetközi Űrállomáson az Axiom kereskedelmi céllal létrehozott, űrturizmusra is alkalmas szárnyán dokkol majd egészen 2028-ig, amikor az Axiom a tervek szerint leválna a Nemzetközi Űrállomásról.

Az S.E.E. tulajdonosa a producerként és médiavállalkozóként is ismert házaspár, Elena és Dmitrij Lesznyevszkij. A házaspár jelenleg az Egyesült Királyságban él, a már kifejezetten az űrbe célzott szórakoztatóipari vállakozásukat 2021-ben alapították. Az S.E.E jelenleg is egy olyan filmet fejleszt, amelyet már teljes mértékben az űrben forgatnának Tom Cruise-zal a főszerepben.