Hamarosan elkezdik forgatni a Hófehérke élőszereplős változatát. Gondolhatnánk, hogy akkor biztos valamilyen fehér bőrű, fekete hajú női főszereplőt választanak, de nem. Hófehérke is a sokféleség „áldozata lett”.

"Bárcsak ilyen gyermekem volna: fehér, mint a hó, piros, mint a vér, fekete, mint az ében." Nem sokkal ezután lánya született, fehér volt a bőre, mint a hó, piros az arca, mint a vér, fekete a haja, mint az ébenfa. El is nevezték Hófehérkének– szól az eredeti népmese. Ám, a Disney nem így gondolja az élőszereplős leosztást, hiszen a latin-amerikai Rachel Zeglert választották a szerepre. A bájos színésznő nem is lehetne boldogabb, Instagramján azt írta, hogy egy álma vált valóra.

A forgatásokat valamikor 2022-ben szeretnék elkezdeni. A Hófehérke élőszereplős terve már 2016 óta a Disney asztalán volt, ám nem tudták, milyen irányba akarnak vele menni.

Rachel szerint többet megtudunk majd Hófehérkéről, mint valaha gondoltuk volna, és a sztorija is sokkal mélyebb lesz, mint a mesében. Hogy mennyire nézik el a mozivászon előtt ülők, hogy Hófehérke nem pont olyan, mint a mesében, az majd kiderül!