Trend Optika , Érintés nélküli szemvizsgálat, 20200424, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

A Trend Optikákban, a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgáló pontján meghosszabbították az ingyenes szűrőprogramot.

December 19-ig lehet jelentkezni!

A Trend Optika szemészeti rendelőiben érintésmentes, non-kontakt, távvezérlésű vizsgálatra van lehetőség 9 lépésben, amely során a dioptria század pontosságú meghatározását is képesek elvégezni. Ezen felül még illesztőberendezéseikkel teljesen egyénre szabják a szemüvegeket. Így pontosan igazodik az egyedi igényekhez.

MI A KÜLÖNBSÉG A SZEMÉLYRE SZABOTT ÉS A HAGYOMÁNYOS SZEMÜVEGLENCSE KÖZÖTT?

A hagyományos megközelítés azt veszi figyelembe, hogy milyen célú szemüvegre van szüksége:

  • olvasószemüvegre az olvasáshoz,
  • távoli szemüvegre a távolra nézéshez,
  • multifokális szemüvegre, ha minden távolságra egy szemüveget szeretne használni.

Természetesen a hagyományos szemüveglencsét ajánló látszerész is fel fogja jelölni mindkét szem

tekintési irányát, de a lencsék végső helye – amit a választott keret határoz meg -, nem lesz

figyelemebe véve a lencsék legyártása közben.

Tehát a legnagyobb különbség az egyedileg optimalizált szemüveglencséknél az, hogy a kerethez igazítják. Habár ez önmagában is egy nagyon fontos különbség, nem ez az egyetlen! Minél pontosabban tudjuk, hogy hogyan néz át a szemüveglencséjén, annál pontosabban lehet megalkotni a lencsét, így a viselő a lehető legtermészetesebb és számára legoptimálisabb módon fog keresztülnézni rajta. Ez azt jelenti, hogy optikailag tökéletes látásjavító segédeszközt kap, amely pontosan az ő egyedi igényeihez igazodik.

Miért elengedhetetlen a rendszeres szűrővizsgálat, ha szemei egészségéről van szó?

A látásellenőrzés során nagyon fontos, hogy nemcsak fénytörési hibára, hanem egyéb egészségügyi problémára is fény derülhet. A gyakori fejfájás, a rossz közérzet kiváltó oka sok esetben az éles látás és a dioptriakorrekció hiánya, vagy a nem megfelelő látásjavító eszköz viselése. Ha a nem megfelelő fényviszonyok között homályos látást észlelünk, az is dioptriaproblémát jelenthet. Szinte minden korosztály érintett, mert az élet és a munkakörülmények változásával egyre több embernek van szüksége korrekcióra.

A Trend Optika győri üzletében várja régi és új pácienseit magas szintű szolgáltatást nyújtva. Szemész szakorvosok, diplomás optometristák, kontaktológusok és szakképzett látszerész mesterek segítségével végzik a teljes körű szemészeti szakrendelést, Magyarország legmodernebb vizsgálóberendezéseivel.

NE ÉLJEN ROSSZ LÁTÁSSAL!

(X)