Itt a hétvége, így egy kis egészséges édességgel készültünk, ami Monoczki Mária sales manager kollégánk kedvence. Marcsi nagyon odafigyel az étkezéseire, nem is tehetne másképp, hiszen személyi edző fia szigorúan ellenőrzi, hogy mikor-mit eszik!:-) Kókusztejes zabkása granolával és gyümölcsökkel Hozzávalók 4 adagra: Zabkása: – kókusztej 0.5l – méz 20g – natúr zabpehely 600g – fahéj 1 mokkás kanál .-vanília rúd 1 db Elkészítés: A kókusztejet a mézzel, a fahéjjal és a vanília kikapart magjával felmelegítjük és ráöntjük a zabpehelyre. granola: – natúr zabpehely 100g – mogyoró 20g – pekándió 20g – tökmag 10g -méz 30g – asztalt meggy (vagy bármilyen aszalt gyümölcs) Elkészítés: A hozzávalókat az aszalt gyümölcsök kivételével összekeverjük és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és betesszük a 160c fokos sütőbe kg 20 percig pirítjuk. Tálalás: Kókusztejjel összekeverjük a zabkását és egy mélytányérba tálaljuk, rámorzsoljuk a granolát és erre az aszalt gyümölcsöket. Ezután mehetnek rá a friss gyümölcsök . (x)