Kezdjük a hetet egy igazán ínycsiklandó édes reggelivel! A mákos guba nagyon sokunk kedvence, de Szigeti-Aszódi Szilvia brand manager mindannyiunk közül a legjobban rajong az édes reggeliért! Ma az ő kedvencének receptjét osztjuk meg Önökkel! Fehér csokis mákos guba Hozzávalók: -Croissant 2db -tejszín 20%- os 1dl -fehér csokoládé 20g -vanilia rúd 1 db -darált mák 1 teáskanál -porcukor 10g -friss gyümölcsök Elkészítés: A croissant felvágjuk megpirítjuk 160c fokos sütőbe kb 10 percig. Utána felforraljuk a tejszínt és belerakjuk a vanília rúd kikapart magját, a fehércsokoládét és a porcukor felét. Ha megpirult a croassant kivesszük a sütőből,beletesszük egy keverőtálba és leöntjük a fehércsokoládés, vaníliás tejszínnel Tálalás: Mély tányérba tálaljuk,megszórjuk a mákkal és a porcukor másik felével. Friss gyümölcsökkel és fehércsokoládéval. (x)