Egy igazán különleges reggelivel kezdjük a hetet! A paradicsom tatár, melynek receptjét itt olvashatják, Tóth Bálint, operatőrünk kedvence.
Paradicsom tatár
Hozzávalók: – kenyér 3 szelet – paradicsom 1db – bazsalikom 3 levél – aszaltparadicsom 10g – só izlés szerint – örölt fekete bors egy csipet – olíva olaj 2cl – olíva bogyó 10g – fokhagyma 1 gerezd Elkészítés: A kenyeret megpirítjuk olíva olajon. A paradicsomot és az aszaltparadicsomot is feldaraboljuk.Az olívabogyót felkarikázzuk. Egy keverőtálba összekeverjük , beletépkedjük a bazsalikomot és belereszeljük a fokhagymát,sózzuk ,borsozzuk. Tálalás: A pirítósra tesszük a paradicsomos keveréket és kevés olíva olajjal meglocsoljuk. Díszíthetjük friss bazsalikommal. (x)