A hét utolsó reggelije, amit ajánlunk egy igazi különlegesség, a rántott tojás. Ezt az igazán egyedi reggelit kollégánk, Varga László is megkóstolta, és nagyon ízlett neki. Lássuk a receptjét! Rántott tojás avokádóval és salátával Hozzávalók: -tojás 1db -ecet 2cl -olaj 0,5L -só 2g -avokádó 1db -oliva olaj -lime 1db -jégsaláta 50g -rukkola 20g -koktélparadicsom 20g panírozáshoz:liszt,tojás,pankomorzsa Elkészírés: Gyorsforralóba vizet engedünk és hozzáadjuk az ecetet meg a sót. Ha gyöngyözően forr beleütjük a tojást és 1 percig fözzük ,majd kivesszük és leitatjuk egy kéztörlőpapíron. Bepanírozzuk és kisütjük olajba. kb fél percig legyen az olajba hogy a tojás sárgája még lágy legyen belül. A salátát,a rukkolát, a koktélparadicsomot, összekeverjük a lime levével és az olíva olajjal. az avokádót kimagozzuk és elválasztjuk a héjjától. Tálalás: Alulra a kevert saláta rá az avokádó és bele ketté vágva a tojás. Frissen vágott metélőhagymával díszítjük. (x)