Hét közepén is túl vagyunk, de még ki kell tartanunk, így egy kis tömör gyönyör reggelit mutatunk, amely az egyik szerkesztőnk, Kálé Brigitta kedvence. A recept itt olvasható! Töltött bundás kenyér Hozzávalók 1 adagra – toast kenyér 2 szelet – serrano sonka 2 szelet – trapista sajt 2 szelet – natúr vajkrém 10g – szerecsen dió 1 csipet – tojás 2 db – tejszín 2cl – só egy csipet – olaj 5cl – vaj 5g – tejföl 50g – fokhagyma 1 gerezd Elkészítés: A tojásokat a tejszínnel felverjük egy villával,hozzáadjuk a szerecsendiót és a sót. A toast kenyerek belső felét megkenjük vajkrémmel ráhelyezzük a sajtokat,utána a sonkát és egybefordítjuk a 2 kenyeret. Az olajt és a vajat egy serpenyőbe felhevítjük. A kenyeret beleforgatjuk a tojásos tejszínbe és kisütjük a serpenyőbe mind 2 oldalát. tálalás:Félbevágjuk a kenyeret és fokhagymás tejfölt teszünk rá és meghintjük apróra vágott metélőhagymával (x)