Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A négy díjazott a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium tanulója.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén 17. alkalommal rendezte meg „Szakmát a kézbe” mottóval a Szakma Sztár Fesztivált, amelynek keretében rendezték az országos szakmai versenyek döntőjét. A verseny célja, hogy a szakmák társadalmi presztízsét növelje és vonzóbbá tegye a fiatal pályaválasztók számára. Az idei évben összesen 60 szakmában mérte össze tudását 9 000 jelentkező. 
Az Audi Hungaria duális szakképzésének négy tanulója vehette át a szakma kiváló tanulója díjat: Horváth Márk első helyezést, míg Müller Kristóf Péter második helyezést ért el az alternatív járműhajtási technikus szakmában, Kiss Botond Bence első helyezést ért el mechatronikai technikus szakmában és Horváth Márk Csaba második helyezést az autógyártó szakmában. A négy díjazott a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium tanulója.

A duális szakképzés keretében az Audi Hungaria 2001 óta folytat együttműködést Győri Szakképzési Centrum iskoláival. A képzés során eddig több mint 2 500 diák szerezte meg képesítését járműipari, elektronikai, fémipari vagy kereskedelmi szakmákban, melyt követően a legtöbbjük az Audi Hungaria munkatársaként lépett a munka világába.