Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Közélet

A győri könyvtárban is ki lehet tölteni online a népszámlálási kérdőíveket

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ehhez beiratkozni és fizetni sem kell.

A Központi Statisztikai Hivatal és könyvtárak szakmai képviselői között létrejött megállapodással azokon segítenek, akik nem rendelkeznek internet-hozzáféréssel, adatszolgáltatási kötelezettségükkel azonban nem várnák meg a kérdezőbiztosok megérkezését.

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér a nyitvatartási időben várja az érdeklődőket, akiknek magukkal kell vinniük a levélben megkapott 12 jegyű belépőkódjukat. A KSH jelezte, a kérdőív online kitöltése a legegyszerűbb és leggyorsabb módja az adatszolgáltatásnak, és a hivatal szeretné biztosítani, hogy ez a lehetőség mindenki számára elérhető legyen, ezért van kiemelt jelentősége a most aláírt megállapodásoknak

A népszámlálási kérdőíveket október 1. és 16. között az interneten, a belepes.nepszamlalas2022.hu oldalon válaszolhatják meg azok, akik önállóan szeretnének eleget tenni adatszolgáltatási kötelezettségüknek.