Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

A héten metszik a fákat Győrben, több helyen lezárják az utakat

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kedden, szerdán valamint csütörtökön is két helyszínen forgalomkorlátozással járó fametszési munkákat végez a Győr-Szol. 

2024. február 20-án, kedden és 21-én, szerdán Győrben a Babits Mihály utca Galamb utca és Hunyadi utca közötti szakaszán végeznek fametszési munkálatokat kosaras gépjárművekkel. A metszési munkálatok biztonságos elvégzése érdekében február 20-án, kedden és 21-én, szerdán a Babits Mihály utca érintett szakaszát és az itt található parkolókat reggel 8 órától délután 13 óra 30 percig teljes szélességében lezárják. A gyalogos forgalmat ez idő alatt nem korlátozzák, azonban átmenetileg kialakulhat néhány perces várokozás.

Ugyancsak kosaras autóval végzett fametszési munkák lesznek csütörtökön Győrben az Eötvös park Révai utca felőli oldalán. A metszési munkálatok biztonságos elvégzése érdekében február 22-én, csütörtökön a Révai utcának a Golden Ball hotel és a Kazinczy iskola melletti sportpálya közötti szakaszát reggel 9 órától 13 óráig teljes szélességében lezárják. A parkolás a jelzett szakaszon február 22-én, csütörtökön reggel 8 órától 16 óráig tilos.

A MÁV Zrt. műszaki kapuja a büntetés-végrehajtási intézmény felől, a MÁV Zrt. Révai Miklós utcai belső parkolója az Újlak utca felől lesz megközelíthető. A lezárt szakaszra behajtani csak a MÁV Zrt. területére érvényes behajtási engedéllyel lehetséges. A gyalogos forgalmat a munkavégzés alatt a Révai utcában sem korlátozzák, azonban átmenetileg kialakulhat néhány perces várokozás.