A nagy One Direction bocsánatkérés

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Liam Payne hosszú levélben öntötte ki a lelkét: a híresség érzelmes írásban kért bocsánatot egykori bandatársától, Louis Tomlinsontól. 

Payne azt követően ragadott billentyűzetet, hogy megnézte Tomlinson "All of Those Voices" című dokmentumfilmjét. 

 

"Az, hogy a te szemeiden keresztül láthattam a világot, a legszebb élmény volt. Szinte fáj a nyakam attól, hogy mennyire felnézek rád. Már eleve a barátom és a testvérem voltál, de az, hogy egy ablakon keresztül beleláthattam a világodba, csak növeli a tiszteletet, amelyet eddig irántad éreztem. Mennyi mindennel kellett megküzdened, és mégis magadban tartottad!! Úgy sajnálom, hogy nem voltam jó passzban és nem segítettem neked, szégyellem, hogy nem voltam olyan jó barátod, mint te nekem. Legalább most van időm, újra önmagam vagyok, és meg fogok próbálni kibékülni veled. "

– írta, majd így folytatta:

 

"Köszönöm Louis, és gratulálok neked, megérdemled ezeket a pillanatokat, minden pillanást, minden gratulációt, és minden szeretetet, amelyet kapsz a világtól. Mindannyiunknál keményebben dolgozták, hogy eljuss ide, és tudd, a világ ezt most a oldaladról látja… srácok, kérlek nézzétek meg a filmet, megérdemli, és nagyon sokat fogtok tanulni önmagatokról ettől a nagyszerű embertől."

– írta a híresség.