Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Roger Waters a Twitteren fakadt ki, amiért állítása szerint az izraeli lobbi töröltetni akarja a németországi koncertjeit, mire a Pink Folyd másik egykori meghatározó tagja, David Gilmour felesége, Polly Samson többek közt antiszemitának, nőgyűlölőnek és megalománnak nevezte Waters-t, amit Gilmour azzal a megjegyzéssel osztott meg, hogy minden szava bizonyítottan igaz.
Waters első posztja: "az igazság majd felszabadít minket. Az izraeli lobbi felháborító és aljas lejárató kampányt indított ellenem, hogy töröltethesse a németországi koncertjeimet, amelyekre már a jegyek 85%-a elfogyott. Antiszemitának próbálnak beállítani, pedig sosem voltam az, nem vagyok és nem is leszek!"
 
Samson reakciója: "de, sajnos velejéig romlott antiszemita vagy, Roger. Ezenfelül Putyin-párti, hazug, tolvaj, képmutató, adócsaló, playbackelő, nőgyűlölő, betegesen irigy és megalomán is. Elég már az agymenéseidből!"
 
Gilmour ezzel a megjegyzéssel osztotta meg felesége tweetjét: "minden szava bizonyítottan igaz."
 
Waters válasza: "Roger Waters tisztában van vele, hogy milyen felbujtó és teljesen alaptalan megjegyzéseket közölt róla Polly Samson a Twitteren. A lehető leghatározottabban cáfolja ezeket a kijelentéseket és keresi a megfelelő megoldást a helyzetre."
 

Waters április 23-án az MVM Dome-ban lép fel.