Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa, Flea a Twitteren számolt be követőinek egy vécézéshez kapcsolódó kínos élményéről, hogy bemutassa követőinek a rocksztárok életének kevésbé irigylésre méltó részét is.
 
"Jöjjön egy újabb sztori a rocksztárok csillogó áloméletéből! Elmentem a Target-be körömvágó csipeszért és orrszőrnyíróért, az alkalmazottak pedig azonnal körbevettek, hogy egy közös fotót kérjenek és elmondják, mennyire szeretnek. Két perccel később nagyon durván rám jött a fosás. Azt mondták, az alsó szinten van a mosdó, úgyhogy oda is mentem, de vagy tízen álltak sorban. Megkérdeztem, hogy használhatnám-e a személyzeti mosdót, de közölték, hogy nem, mert az csak az alkalmazottaknak van fenntartva. Már majdnem beszartam, de valahogy átrohantam a szemközti kávézóba, igaz, útközben egy fickó még mindennek elmondott, amiért nem álltam meg vele egy selfie-re. A kávézóban udvariasan megkérdeztem, hogy hol találom a mosdót, erre a pultos hölgy azzal fenyegetőzött, hogy rám küldi a biztonságiakat. Ezután nagy nehezen eljutottam egy közeli étteremig, ahol elvégezhettem a dolgomat, most pedig irány vissza a hotelbe gyakorolni a trombitálást!"