A sokat kritizált énekesnő felvállalja önmagát és megy tovább előre…

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lizzo (1988) -Melissa Viviane Jefferson- március végén az Instagram oldalán osztotta meg a hírt, hogy elege van és befejezte! Besokallt attól, hogy a külseje és a stílusa miatt állandóan a támadások középpontjába kerül.

Ő az az énekesnő, aki a mai divathullámmal szembemenve bátran felvállalja testét; a színpadon, illetve a klipjeiben is merész ruhákban mutatkozik.

" Nem vagyok bátor, miért lennék? Csak saját magamat adom. Szexi vagyok." -osztotta meg az amerikai Glamourban. Nyilatkozataiból azonban egyértelműen kiderül, hogy megviseli, amikor hazugságokat állítanak róla és olyanok kritizálják, akik nem is ismerik és a belső értékeiről nem tudnak semmit. Kinézete miatt gyakran nevetség tárgyává teszik.  

" Kezdem úgy érezni, hogy a világ nem akarja, hogy a részese legyek." – írta az egyik posztjában.

Ez volt az a bejegyzés, amit sokan félreértelmeztek, de Lizzo egy későbbi videóban tisztázta a rajongókkal, hogy természetesen esze ágában sincs a zenélést abbahagyni, csupán a negativitásnak nem hajlandó többet teret adni. Ő csak zenélni szeretne és ezen keresztül boldoggá tenni az embereket.

"Ha csak egy embert is arra tudok motiválni, hogy ne hagyja, hogy a negatív kommentek felülkerekedjenek rajta, többet tettem, mint amit valaha is reméltem." – vallja a híresség.

Az amerikai popsztár tehetsége nem vitatható, Emmy-, valamint négyszeres Grammy-díjas énekes, rapper, dalszerző és emellett fuvolán is játszik.Karrierjében az igazi áttörést a Truth Hurts című kislemez (2019) hozta meg, olyan slágereket köszönhetünk még neki, mint a Good as Hell, About Damn Time és a Rumors.

 

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy volt táncosai tavaly vádakat hoztak fel ellene (ellenséges környezet, testszégyenítés, szexuális zaklatás), bár ezeket az énekesnő mindvégig tagadta.