Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jason Derulo (1989) -amerikai énekes, dalszövegíró és táncos- év végén beharangozta a 8 év után megjelenő új albumának, a Nu King-nek a megjelenését. A nemrég debütáló Spicy Margarita a lemez utolsó hírnöke, mely az ötszörös Grammy-díjas kanadai-olasz dzsesszénekes, Michael Bublé (1975) együttműködésével jött létre. Az énekesek színészi oldalát is megismerhetjük, a napokban megjelent klip a tervek szerint csak az 1. része a 4 részesre tervezett közös kisfilmnek, melynek középpontjában egy mágikus erejű drágakő áll – írta a Musicdaily. 

A dal ismerősen csenghet, hisz az alapját Dean Martin korábbi nagy sikerű slágere, a Sway című melódia adta. A korábbi dal hangszerelését a mai trendeknek megfelelően Bublé zenekarával frissítette fel kicsit.

A közös dalban kellemes és egyben izgalmas egységet alkot a két különböző stílusú előadó hangja, mely kiegészíti egymást és így válik kerek egésszé. Hangnemében a latin stílust képviseli, a rá jellemző pikáns, fűszeres hangulattal. A spicy margarita metaforaként a tüzességet, a szenvedélyt és az érzékiséget testesíti meg. A klip hangulatával is ezt az emóciót erősítették fel. A felcsendülő latinos dallamot hallva az ember átadja magát az érzésnek és ösztönösen ritmikus mozgásba kezd. Egy finom koktél pedig tökéletes kiegészítője ennek a feelingnek. A videóban a Les Twins, Beyoncé táncosai is megjelennek.

S bár a két énekes most dolgozott először, a közös munkáról és a másik tehetségéről mindketten elismerően nyilatkoztak.

 " Michael zenéje az életem fontos részét képezi. Pontosan ez volt az, amit megálmodtam: latin hangulat egy csipetnyi brazil funkkal fűszerezve." – olvasható Derulotól.

Michael pedig az alábbi gondolatokkal egészítette ki, melyet a Magneoton oldalán is olvashatunk: 

" Annak gyökerei, amilyen zenét csinálok és szeretek tökéletesen passzolnak Jason zenei világához. A régi idők hangzása a modern poppal keverve garantálja a fantasztikus végeredményt. Remélem a közönség is annyira fogja szeretni a dalt, mint mi."

Az új dal promotálásaként a 2 sztár vendég volt Hoda & Jenna műsorában -beszélgetős műsor az NBC-n-, amelyben megosztották a nézőkkel a saját margarita receptjüket is.

Az még nem publikus, hogy a 2. rész mikor érkezik majd, de annyit már elárultak róla, hogy a Mad Love című dalhoz fog kapcsolódni.