Ajánlja fel a fenyőfáját mindenkinek!

Mindenki karácsonyfája
Forrás: gyorihirek.hu

Hagyomány Győrben, hogy a népszerű közösségi tereken és a városrészek központjaiban fényfüzérrel díszített fenyőfák emelik a karácsonyi ünnep fényét. Ahol lehetséges, ott helyben lévő fát díszítenek a szakemberek, másutt állított fa hozza közelebb a karácsony hangulatát. Az utóbbi években a lakosság jóindulatú felajánlásaiból kerültek ki azok a fenyők, amelyeket – az adott helyszínen élő fa hiányában – a közterületre állítottak, majd díszítettek.

A GYŐR-SZOL Zrt. idén is várja a karácsony bensőséges ünnepéhez kötődő nemes felajánlásokat. A közszolgáltató olyan, a magánházak előtt vagy azok udvarán található, könnyen kivágható és rakodható, szép, formás, legalább öt méter magas fenyőfák tulajdonosainak a jelentkezését várja, akik szívesen látnák saját fájukat valamelyik városrészben mindenki karácsonyfájaként az adventi időszakban.

A felajánlásokat – pontos cím és elérhetőség megadásával – a társaság 96/50-50-50-es telefonszámon hívható telefonos ügyfélszolgálatán (munkanapokon 7 és 16 óra között) és a koztisztasag@gyorszol.hu e-mail címen várja

Híradó főszerkesztő, riporter