Koronavírusos játékost azonosítottak az ETO-nál

Az MLSZ előírásainak megfelelően hétfőn koronavírus teszten vettek részt az ETO Futball Kft. játékosai és alkalmazottai. Egy játékos teszteredménye pozitív lett, mindenki más egészséges – írja az ETO.hu.

A Magyar Labdarúgó Szövetség hatályos előírásainak megfelelően az ETO Futball Kft. a mai, Békéscsaba 1912 Előre elleni Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzés előtt 48 órával koronavírus tesztnek vetette alá alkalmazottait, játékosait és a vezetőséget.  Egy esetben pozitív eredmény született, az érintett, tünetmentes de pozitív tesztet produkáló játékost a szabályozásoknak megfelelően a klub azonnal elkülönítette.

Az ETO Futball Kft. ahogy eddig, úgy ezután is mindent megtesz játékosai és alkalmazottai egészségének védelmében, ezért továbbra is kérjük a szurkolók és a szülők türelmét és együttműködését – hangsúlyozzák.

A ma esti, Békéscsaba 1912 Előre elleni mérkőzésen bár nem kötelező, de mi mindenkinek ajánlják, hogy viseljen maszkot, használjon kézfertőtlenítőt és tartsa be a másfél méteres távolságot másoktól!

Híradó főszerkesztő, riporter