Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfőn történt a megrázó eset, amikor is egy hatodik diáklány egy 20 centiméter hosszúságú pengével szúrta meg osztálytársát. 

A Győri Járásbíróság rendelte el a bőnyi általános iskolában történt késelés gyanúsítottjának letartóztatását. Mivel kiskorú, ezért javítóintézetben hajtják végre.

Az indoklás szerint az érintett osztályközösség nagy részének kihallgatása még nem történt meg, így a gyanúsított, ha szabadlábon maradna, megnehezíthetné a bizonyítási eljárást. 

A bíróság a gyanúsítottnál talált lista miatt úgy foglalt állást, hogy nem zárható ki a bűnismétlés veszélye sem. A lány listát készített osztálytársairól, és a pirossal jelölte azokat, akiknek el akarta venni az életét.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság előre kitervelten elkövetett emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt nyomoz.

A megrázó bőnyi esetről videós anyagunkban számoltunk be korábban. Kattintson a kiemelt szavakra, hogy megtudja, mi vitte rá a késelő diákot a súlyos tettére. 

Fotó: bőnyi iskola, ahol az eset történt