Augusztus 11-12-én nem lesz víz Tatabányán!

tszol

A T-Szol tájékoztatása szerint ezen a héten is folytatódik a távfűtéses hálózat karbantartása. A munka a melegvíz-szolgáltatása szüneteltetésével jár.

A T-Szol tájékoztatása szerint a tatabányai primer távfűtési hálózat karbantartásának folytatásaként augusztus 3-7. között nem lesz melegvíz-szolgáltatás a Sárberki lakótelepen. A következő lépcsőben, augusztus 10-14. között Dózsakertben, a Bánhidai, a Kertvárosi és az Erőműi lakótelepeken szünetel majd a szolgáltatás. Augusztus 11-12-én az egész város ellátását érintő erőműves leállás lesz.

A T-Szol szakemberei mindent elkövetnek, hogy a munkálatokat a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzék. A karbantartás rendszerint a meghirdetett határidő előtt befejeződik, ekkor a szolgáltatást azonnal újra biztosítjuk. A karbantartási szünet alatt a melegvíz-csapokból is hideg víz folyik, amit az óra viszont mér, ez pedig indokolatlan többletköltséget okozhat. Ennek elkerülése érdekében javasolják a karbantartás idejére zárják el a melegvíz-mérő óra előtti csapot.

Forrás: T-SZOL

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó