Augusztusban pótolja az elmaradt előadásokat a színház

Fotó: Győri Nemzeti Színház

A Király beszéde című előadással elkezdődött a koronavírus járvány miatt elmaradt előadások pótlása a Győri Nemzeti Színházban. A többi elmaradt előadást is megnézhetik a bérletes nézők, ezek augusztusban kezdődnek.

A nyári szünetet követően, 2020 augusztusától kerülnek sorra az Elisabeth, a Chioggiai csetepaté, a Váratlan vendég és a Győri Balett hátralévő bérletes előadásai. Az elmaradt színdarabok új időpontját havi műsoraiban teszi majd közzé majd a színház, feltüntetve, hogy az előadás a 2019/2020-as bérlettel látogatható. Az augusztusi program hamarosan elérhető lesz a honlapon.

Azt írják, a cél hogy a 2020/2021-es évad első felében teljesíteni tudják az elmaradásokat. A nagyszámú pótlás miatt az előadások időpontjai eltérhetnek a bérletek játszási napjaitól. Előfordulhat például, hogy hétközi bérletet hétvégén tudnak műsorra tűzni.

Mivel az Amadeus című előadást nem mutattuk be, így a pótlása sem lehetséges. Ehelyett a világ egyetlen klezmer-musicaljét, a Menyasszonytáncot ajánlják fel a nézőknek az Amadeus helyett.

A Szöktetés a szerájból című vígopera pótlása sem lehetséges, ezért azt a Kisfaludy termi produkciót ajánlják fel, mely nem szerepelt a 2019/2020-as bérletben:

Simon Kázmér bérlet: Váratlan vendég

Czuczor és Radnóti bérlet: A király beszéde

Azok a 2019/2020-as bérlettulajdonosok, akik az Amadeus helyett a Menyasszonytáncot láthatják pótlásként, csökkentett áron vásárolhatják meg a 2020/2021-es évadra szóló színházbérletet.

Híradó főszerkesztő, riporter