Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

Történt egyszer, hogy a méltán híres Kebab Ház, mely évek óta kiszolgálja a győri vendégeket kebabbal, dürümmel és mindenféle török finomsággal, gondolt egy nagyot, és egy igazán üdítő színfoltot hozott létre közvetlen a szomszédban! Így most már azok, akik a török ételek mellett az ázsiai konyhát is épp úgy imádják, nem kell messzire menniük, hiszen egy helyen megkóstolhatják, a belvárosi Thai Wok Bárban!


Mondhatnánk, hogy jó-jó, de annyi thai étterem van már, de ami a nagy csavar a történetben, hogy tradicionális thai hölgyek keze által készülnek az ételek! 
Megkóstolhatjuk a mindig frissen készült tom kha kai levest, de ehetünk thai fafülgombás gyömbéres wok ételt, vagy pad thai wok tálat, de a fantasztikus ázsiai desszertet, a tápiókagyöngyöt édes kukoricával is!

Ebédre, vagy vacsorára, kitűnő választás, és akár diétás étrendbe is beleilleszthető, hiszen a délkelet-ázsiai konyha olyan alapanyagokat használ, amik nem hizlalnak, egészségesek és finomak!
Az ételek rendelésénél szabadon variálhatjuk az összetevőket, így ha éppen egy ételnél nem kedveljük a tenger gyümölcseit, akkor a rákot lecserélhetjük csirkére is.
Ha nem tudsz eljönni a belvárosba, akkor házhoz is rendelheted az otthonodba a mindig frissen készített THAI ételeket és INGYENESEN házhoz szállítják Győrben és az Ipari Parkban is!
Ha tehát alapvetően vonzódunk a pirított tésztához, ragacsos rizshez, akkor a legjobb helyen járunk a Thai Wok Bárban! Az egzotikus fűszerekben, színekben és illatokban dúskáló thai konyha hamisítatlan és autentikus fogásait kóstolhatjuk mostantól a THAI WOK BAR-ban, Győr belvárosában, a színház mögött!


 Itt nemcsak kulináris kalandokra, hanem ténylegesen új, eddig nem ismert ízélményekre számíthatunk! Bíztatunk tehát mindenkit, hogy vágjon bele ebbe az izgalmas kalandba! Hogy hol?

Thai Wok Bár
Győr, Pálffy u. 2.
a színház mögött, a Kebap Ház mellett