Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Autósok, figyelem, változik a forgalmi rend!

Ezúttal a József Attila út, Tatai út, 81. számú főút találkozásánál lévő körforgalmat érinti a korlátozás augusztus 25-én csütörtökön este 6 órától péntek reggel fél 6-ig, közölte a Polgármesteri Hivatal. 

Mivel a körforgalom mindegyik ágát lezárják, az erre autózóknak kerülniük kell.  A tájékoztatás szerint a 81-esen, Győrből kifelé a Zöld utca – Jereváni út – József Attila út – régi Fehérvári út útvonal jelentheti a megoldást, a Győrbe érkezőknek pedig a Fehérvári út – József Attila út – Jereváni út – Zöld utca felé érdemes venniük az irányt. Az Ipari Park a Csendes úton keresztül közelíthető meg, míg az Ipari Parkból érkező forgalom a Csendes utca – régi Fehérvári úton tud tovább haladni.

Az autóbuszok és a megkülönböztető jelzést használó járművekre nem vonatkozik a terelés, azok áthaladását folyamatosan biztosítja a kivitelező.

A 7,5 tonnánál nagyobb járművek vezetőinek a 81-es út – Hecsei u. – Kandó Kálmán út – Vágóhíd út, (illetve Kandó K. út – Puskás Tivadar út – Ipar út) – 81-es főút és vissza irányt javasolják. 

Kiemelt képünk illusztráció! Forrás: pixabay.com