Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 80-as/90-es évek egyik legsikeresebb amerikai fiúbandája, a New Kids on the Block (1984) bejelentette legújabb nyári turnéját, mely a The Magic Summer 2024 Tour nevet kapta.

A névválasztással a csapat az 1990-es, azonos nevű rekordot döntő turnéjukra utalt. Helyszínként az Egyesült Államok, Kanada és Európa néhány nagyvárosa lett betervezve. A fellépések során a jól ismert régi slágerek -a You Got It, az I'll Be Loving You, a Hangin' Tough és a Step By Step- mellett új dalokkal is készülnek a fiúk, hisz 11 év után a napokban jelent meg új stúdióalbumuk, mely a Still Kids címet kapta. A programot színesítve több különleges vendég és előzenekar neve is meg lett említve, mint például Paula Abdul (popénekesnő), a Boys II Men (R&B együttes) és Debbie Gibson (amerikai énekes-dalszerző) – olvasható a People oldalán.

S bár a csapat –Jordan Knight, Jonathan Knight, Joey McIntyre, Danny Wood és Donnie Wahlberg- 1994-ben feloszlott, 2008-ban újból összeállt és a mai napig aktív, hisz koncertjeiken zenéjükkel, táncukkal továbbra is szórakoztatják a rajongókat, akik nosztalgiával várják a fellépéseket.