Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Legalábbis, ha hiszel benne. De egy biztos, valószínűleg a színek, a berendezési tárgyak az ott lakókat tükrözik. Ha belépsz egy ismeretlen ember lakásába, többet megtudhatsz a személyiségéről, mint hinnéd. Beszélnek a falon a képek, a könyvek, a fotel színe.

Domináns színek

Kék: ez a nyugalom színe, ily módon azok, akik ezt az árnyalatot választják nagy mennyiségben az otthonukba, valószínűleg úgy tekintenek erre a helyre, mint a béke szigetére, amely védelmet nyújt – írja az apartmenttherapy.com, hozzáteszik általában kitartó és megfontolt emberek. 

Zöld: Gyakorlatias emberek, akik két lábbal állnak a földön. Lakásuk egyben a pihenés és a testi-lelki feltöltődés színhelye. Sokszor választanak segítő foglalkozást, vagy szívesen hallgatnak meg másokat, adnak tanácsot. 

Narancs: ez az árnyalat a belső tereknek is melegséget és otthonosságot kölcsönöz. A házigazdák általában vitalitással teli emberek, akik barátságosak, gondoskodóak, és szeretik, ha sokan veszik őket körül. 

Piros: impulzív személyiség és erősen öntudatos. Aki vöröset választ, az bizonyára nem fél a feltűnéstől.

Fekete és sötétszürke: Határozott, független ember, aki nem szokott beállni a sorba. A véleményét nem rejti véka alá, de soha nem akar meggyőzni.  Otthona a szentélye, ahová csak keveseknek van lehetősége betekinteni. 

Fehér: bármily hihetetlen nehezen döntő emberek kedvelik ezt a színt, akik szeretik a kiszámítható dolgokat. Viszont kerülik a szélsőségeket. Lojális, nyugodt személyiség.

Persze, az is lehet, hogy Rád ez nem igaz, de a színek ha akarjuk, ha nem, befolyásolják a hangulatunkat.