Balesetek megyénkben

balest

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök egy személyi sérüléssel és nyolc anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 130+150. kilométerszelvényében, Abda térségében egy 23 éves szerb férfi közlekedett tehergépjárművel Hegyeshalom felől, Budapest irányába. Haladása során későn észlelte az előtte közlekedő autószállító járműszerelvényt és a hátuljának ütközött. A tréler a belső szalagkorlátnak csapódott és az oldalára borult, a szállított autók az úttestre zuhantak.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 132+820. kilométerszelvényében, Börcs térségében egy 27 éves román férfi közlekedett személygépkocsival Hegyeshalom felől, Budapest irányába. Haladása során későn észlelte az előtte közlekedő járműszerelvényt és a hátuljának ütközött.

balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 8526-os számú út 9+170. kilométerszelvényében, Fertőrákos külterületén egy 24 éves fertőrákosi nő közlekedett személygépkocsival Balf felől, Fertőrákos irányába. Haladása során – egy erősen balra ívelő útkanyarulatban – az útpadkára hajtott, amelynek következtében a jármű kifarolt és átsodródott a menetirány szerinti bal oldali árokpartra, ahol egy fának ütközött. A sofőr és utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

 

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

…hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu

Híradó főszerkesztő, riporter