Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Testünk egy nagyon érdekes szerkezet, lenyűgöző a működése a maga hibáival együtt, és itt nem arra gondolunk, hogy vannak olyan természetes folyamatok, amiket nem szívesen vállalunk fel. Utóbbiak közül ugyanis nagyon sok van, amik nélkül nagy bajban lennénk. Ilyen például a böfögés, hiszen valahogyan meg kell szabadulni a gyomrunkban lévő felesleges levegőtől.

Hozzá kell tenni, ha túl sokat böfögünk, akkor lehet, hogy az valamilyen betegség vagy egészségügyi probléma jele, például lehet, hogy refluxszal vagy éppen valamilyen ételallergiával, -intoleranciával küzdünk. 

Mindeközben – az internetnek, pontosabban a közösségi oldalaknak köszönhetően – vannak, akik egészen jól megélnek abból, hogy megosztják másokkal, hogyan böfögnek, ami így elsőre elég furcsának vagy visszataszítónak tűnhet, de talán még mindig egy ártalmatlan módja az online pénzkeresésnek ahhoz képest, hogy más influenszerek mit művelnek. 

Brianna a húszas éveiben jár, és ő is böfögős tartalmakat gyárt, van TikTok– és OnlyFans-fiókja is, valamint kérésre is készít videókat. Különleges tehetségére akkor figyeltek fel, amikor az egyik közösségi oldalon feltette a kérdést, vajon azért van-e egyedül, mert túl sokat a böfög, és annyi jó visszajelzést kapott, hogy úgy döntött, ezen az úton kellene tovább haladnia. Mint elmondta, már gyerekkorában is állandóan böfögött, a családjának ez nem volt ellenére, sőt, a barátai viszont nem voltak ettől annyira elragadtatva. 

A legtöbb pénzt egyébként a megrendelésre készült felvételek hozzák a házhoz, egy percért 15-20 dollárt, vagyis kicsivel több mint 5000-7000 forintot kér el. Ha valaki hét percnél hosszabb videót szeretne tőle, akkor az árak feljebb kúsznak, ugyanis nem olyan könnyű ilyen hosszú ideig böfögni. A legnagyobb összeg, amit egy videóért kapott, 120 dollár, azaz kb, 44 ezer forint volt.

A szomszédok persze nem feltétlenül örülnek annak, hogy egy böfögősztár lakik mellettük, ezért Briannának hangszigetelnie kellett otthonát. Mint mondta, a böfögés egy teljesen természetes dolog, bár bevallotta azt is, idegen emberek előtt nem szívesen mutatja meg, mire is képes. 

De van, aki zacskóba zárja a böfit, és természetesen videón is megörökíti ezt, azt pedig ugye mondanunk sem kell, hogy nem kevés pénzért. Van olyan, aki böfögős tartalmakat gyárt, mint influencer, és ezzel is egy rakás pénzt keres.