Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Felix De Laet, művésznevén Lost Frequencies, 1993. november 30-án született, belga DJ és lemezproducer . Legismertebb kislemezei az Are You with Me 2014-ben, a Reality 2015-ben és a " Where Are You Now " Calum Scott -tal 2021-ben.

A "Lost Frequencies" nevet akkor használták először, amikor De Laet régi dalokat használt, amelyeket ő "elveszett frekvenciáknak" nevezett, hogy remixeket készítsen a projekt elindításakor. 

2014-ben a Lost Frequencies elkészítette a country művész Easton Corbin Are You with Me című művének remixét . A dal eredetileg Corbin második stúdióalbumán, az All Over the Road-on jelent meg , de kislemezként nem adták ki. A Lost Frequencies újrakeverte a dalt, és feltöltötte a SoundCloudba . Az Armada Music A&R és a The Bearded Man kiadó alapítója, Marwen Tlili fedezte fel a lemezt, majd aláírta. A hivatalos megjelenés 2014. október 27-én volt. A szám 2014. november 15-én a belga Ultratop lista élére került, és a vallon listán is a második helyet érte el. 2015-ben a kislemez Ausztrália és Ausztria toplistájának élére került. Európa több országában is felkerült a top 10-be, Finnországban, Franciaországban, Hollandiában, Norvégiában, Spanyolországban, Németországban, Lengyelországban, Írországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban, Svédországban és Törökországban.